Laatste nieuws

Zoeken op deze website?

“We moeten oppassen dat witlof geen vergeten groente wordt”

Tholen – Het Nederlandse bedrijf Nature’s Gold teelt al jarenlang witlof. Het productievolume bedraagt bijna 3 miljoen kilo per jaar. Peter en Anne-Marie van Dongen startten het bedrijf in 1986 en sinds 2007 is hun zoon Gijs eigenaar. Ondanks de moeilijke tijd de afgelopen twee jaar in het witlof, ziet Lees meer »

Gijs van Dongen bij “Klant aan het woord” in de nieuwsbrief van Diamond FMS

Iedere twee maanden verschijnt de nieuwsbrief van Diamond. Iedere editie wordt een recente ontwikkeling uitgelicht en worden belangrijke nieuws items aangestipt. Tevens is er iedere uitgave een klant aan het woord die zijn of haar ervaringen met Diamond deelt met de lezers. In de nieuwsbrief van februari 2015 was het Lees meer »

Uit de oude doos

Via onderstaande links vind u een aantal artikelen uit de oude doos. Het betreft gepubliceerde artikelen uit 1992 en 1993 toen Peter en Anne-Marie van Dongen nog aan het roer stonden. Witloftrek in problemen 1992 Witlof het is erop of er onder 1992 Witlof In Milieubewuste folie 1993

Witloftelers verwachten dit jaar zwarte cijfers

Tholen – Voor de witlofmarkt ziet het er dit jaar tot nu toe een stuk rooskleuriger uit dan andere jaren. “De prijzen lagen het eerste kwartaal gemiddeld 20 cent hoger dan vorig jaar en het eerste deel van het tweede kwartaal zelfs tot 30 cent hoger”, vertelt Gijs Van Dongen Lees meer »